Ferro

FERRO Grupa je jedan od najvećih proizvođača sanitarnih i instalacionih instalacija u centralnoj i istočnoj Evropi.

Sedište kompanije, skladišni i logistički centar nalaze se u Skavini u Poljskoj. Grupa, čija je matična kompanija FERRO S.A, takođe uključuje:

  • FERRO International Sp. z o.o. - Poland
  • NOVASERVIS spol. s.r.o. - Czech Republic
  • NOVASERVIS FERRO Group SRL - Romania, Moldova
  • NOVASERVIS FERRO SK s.r.o. - Slovakia
  • FERRO HUNGARY KFT - Hungary
  • NOVASERVIS FERRO Bulgaria Ltd. - Bulgaria
  • FERRO BALTIC - Latvia, Lithuania, Estonia

FERRO SA - jedan je od lidera u oblasti sanitarne i grejne industrije na poljskom tržištu. Kompanija već 26 godina proizvodi visokokvalitetne sanitarne i instalacione instalacije, kao i elemente instalacije za grejanje.

Grupa FERRO kotira na Varšavskoj berzi od 14. aprila 2010.

FERRO SA zauzima vodeću poziciju u Poljskoj na tržištu prodaje ventila i drugo po pitanju prodaje slavina. Predmet njegove delatnosti je proizvodnja i prodaja sanitarnih, instalacionih i grejnih instalacija, kao i sanitarne opreme pod sopstvenim brendovima: FERRO, Metalia, Titania, kao i pod brendovima klijenata Grupe.

NOVASERVIS spol. s.r.o je kompanija koja je deo Grupe od 2011. godine i posluje na tržištu sanitarnih i instalacionih elemenata i lider je po obimu prodaje slavina. U Češkoj i Slovačkoj je jedan od najvažnijih proizvođača i vodeći dobavljač sanitarne opreme.

FERRO SA duguje snažnu poziciju na tržištu, pre svega, zbog brige za odličan kvalitet proizvoda. Održavanje visokog standarda proizvodnje moguće je zahvaljujući ispunjavanju zahteva važećih standarda, održavanju visokih tehničkih parametara, sigurnosti i funkcionalnosti. Svi proizvodi kompanije podležu istim, krajnje tačnim i restriktivnim procedurama verifikacije kvaliteta. Proveravaju se u svakoj fazi proizvodnje. Visoko kvalifikovani inženjeri odgovorni za kvalitet nadgledaju ispravan tok procesa kontrole kvaliteta i sertifikovanja proizvoda. Revizori provjeravaju poštivanje procedura sistema osiguranja kvaliteta. Oni uključuju procedure utvrđene standardima poljske i evropske serije PN-EN, kao i procedure povezane sa sistemom upravljanja kvalitetom.

Osnovne vrednosti grupe FERRO

Iskrenost - pouzdano i savesno vršenje dužnosti u skladu sa moralnim i društvenim normama, i poštovanje imovine drugih ljudi.

Poštovanje - prepoznavanje vrednosti drugih ljudi i njihovih stavova, bez obzira na njihov položaj i mišljenje.

Odgovornost - obaveza pravilnog izvršavanja dodeljenih zadataka i zadataka i donošenja odluka u okviru dodeljenih ovlašćenja.

Kontinuirano usavršavanje -aktivnosti koje vode stalnom unapređenju rezultata rada i povećanju sopstvene efikasnosti.

Hrabrost - sposobnost da se prevaziđu poteškoće u pronalaženju najboljih rešenja na putu za postizanje željenih rezultata na poslu.

Timska saradnja - ostvarivanje zajedničkih ciljeva tima saradnjom, međusobnom pomoći i izvršavanjem zadataka u okviru preuzete funkcije.

Kvalitet - obaveza da se poštuju visoki standardi kvaliteta u proizvodu, usluzi i podršci da bi se ispunili zahtevi kupaca.