Brendovi

Vođeni motivom “Kupac je uvek na prvom mestu” kupcima nudimo celokupan spektar opreme prvenstveno za grejanje i klimatizaciju . Pratimo svetska dostignuća u oblasti grejanja, klimatizacije pažljivo birajući proizvode kojima proširujemo paletu naše ponude. Gas Lider je zastupnik/uvoznik i distributer renomiranih proizvođača u oblasti termotehničkih instalacija.

 • Vaillant

  Vaillant

  Vaillant je je jedan od vodećih evropskih proizvođača opreme za grejanje, hlađenje i klimatizaciju. Istorijat Vaillanta počinje davne 1874. godine, kada je Johann Vaillant osnovao svoju instalatersku radionicu u gradu Remscheid-u, u Nemačkoj. Od tada se firma Vaillant ubraja u pionire među vodećim preduzećima i uspešno brani svoju poziciju tržišnog vođe na području tehnike grejanja i ventilacije u Evropi
 • Rehau

  Rehau

  Na više od 170 lokacija, preko 19.000 zaposlenih u 54 zemlje doprinosi rastu i razvoju naše kompanije. REHAU je aktivan na pet kontinenata i kontinuirano širi svoju mrežu kako bi kao partner bio na licu mesta. Porodična kompanija želi i u budućnosti da ostane nezavisna, i orijentisana je ka srednje- i dugoročnim ciljevima , te joj nije primarno ostvarivanje brzog profita. Aktivnosti se zbog toga već danas orijentišu na temama od značaja za budućnost, kao što je energetska efikasnost, obnovljivi izvori energije, upravljanje vodama, „Mobility & Future Living“.
 • Protherm

  Protherm

  Firma Protherm je osnovana 1991. godine, a u početku, to je bila samo trgovinska firma.Uspeh kompanije Protherm kao dela Vaillant Grupe, je zahvaljujući jasno definisanom cilju, biti što bliže krajnjem kupcu i što je brže moguće odgovoriti na njegove potrebe, u potpunosti ostvaren. Kotlovi koji se isporučuju iz fabrike Protherm, ispunjavaju najstrože standarde, kao i ekološke i kvalitativne parametre. U Prothermu se proizvodi više tipova kotlova za grejanje za srednjoevropsko i istočno tržište. Ključni proizvodi fabrike su gasni i električni kotlovi.
 • Salus

  Salus

  SALUS Controls je član The Computime Group Ltd iz Hong Konga, koji je široko poznat po svojim tehnologijama elektronskog upravljanja, istraživačkim i dizajnerskim mogućnostima i proizvodnim uslugama. Zauzima jedinstvenu poziciju u sektorima uređaja, grejanja, klimatizacije, pametne energije i automatizacije zgrada, opslužujući kupce na tržištima trgovine, industrije i potrošača širom Azije, Severne Amerike i Evrope od 1974.
 • Ape

  Ape

  Šezdesetih godina prošlog veka gospodin Angelo Pe osnovao je samostalno i porodično preduzeće koje je proizvodilo male delove za mesingane cevi i fitinge za treće strane, pod nazivom „Torneria Pe Angelo“. 1970. godine dogodila se prva promena lokacije, koja je uključivala modernizaciju i širenje proizvodnih sistema. Iz saradnje g. Angela Pe-a i inženjera Guida Baschirotto-a, drugo preduzeće pod nazivom "APE RACCORDERIE di Pe Angelo & C. snc" osnovano je 1985. To preduzeće se pojavilo na tržištu kao proizvođač mesinganih, bakarnih i bronzanih armatura za civilne i industrijske hidrotermosanitarne sisteme. Sledeće godine, iz prostornih razloga, kompanije su se preselile u Via Mainone u zaseoku San Sebastiano u Lumezzaneu.
 • Termomont

  Termomont

  Preduzeće “Termomont” iz Šimanovaca, koja se u potpunosti nalazi u vlasništvu privatnog kapitala, je osnovano 1986. godine kao prvo privatno preduzeće u Sremu. U prvim godinama svog postojanja “Termomont” sa svega 10 zaposlenih radnika stiče reputaciju u oblasti instalacije centralnog grejanja i montaže kotlovskih postrojenja.
 • Elbi

  Elbi

  Osnovana 1965. godine kao kompanija za proizvodnju čelika u Vigodarzereu blizu Padove, Elbi se oduvek odlikovao velikim brojem proizvoda i međunarodnim pozivom. Kompanija posluje oko 50 godina na polju termo-hidraulike, postepeno dostižući solidnu reputaciju i ugled na vodećim svetskim tržištima. Elbi je uspostavio široku prodajnu mrežu koja pokriva italijansku teritoriju i proizvodne pogone koji se nalaze i u Italiji i u inostranstvu.
 • Mik Maring

  Mik Maring

  Preduzeće MARING d.o.o. Nedelišće je osnovano 1989. godine pod punim nazivom "Maravić inženjering i konstrukcije" d.o.o. iz već postojećeg zanata "Maravić instalacije i klima", koje je poslovalo od 1980. godine. Specijalizovano za proizvodnju i prodaju kotlovskih razdelnika za sisteme toplovodnog grejanja, izradu opreme za duvansku i prehrambenu industriju. Kroz godine beleži se i kontinuirani porast potražnje za MIK razdelnicima, oni su sve zastupljeniji na tržištima Nemačke, Austrije, Italije, Hrvatske i drugim državama u regionu.
 • Wilo

  Wilo

  Vilo Group je vodeći svetski vrhunski dobavljač pumpi i pumpnih sistema za građevinske usluge, vodoprivredu i industriju. Koristeći pametna rešenja koja okupljaju ljude, proizvode i usluge, Vilo grupa je na putu da postane digitalni pionir u sektoru. Oko 7.800 zaposlenih deo je kompanije širom sveta
 • Heimeier

  Heimeier

  IMI Hydronic Engineering je vodeća kompanija u energetskim rešenjima za kontrolu unutarnje klime, pruža veoma efikasne i kvalitetne proizvode i usluge koji mogu zaštititi i kontrolisati HVAC sisteme.
 • Viega

  Viega

  Kao međunarodno pouzdan dobavljač sistema, Viega je vodeća u tehnologiji ugradnje. Naši kupci od nas očekuju najviši nivo kvaliteta, a to je ono što naša inženjerska sistemska rešenja omogućavaju, ne samo u komercijalnim aplikacijama, već i za industrijske projekte i projekte brodogradnje.
 • Caleffi

  Caleffi

  Proizvođač i prodavač inovativnih proizvoda za aplikacije za grejanje, hlađenje, vodovod i obradu. Naša stručnost je kontrola temperature, pritiska i protoka tečnosti na vodi. Naši proizvodi se kreću od regulacijskih ventila, uređaja za uravnoteženje i prekidača protoka do zonskih releja i toplotnih brojila.
 • Centrometal

  Centrometal

  Kroz više od 50 godina iskustva stekli smo višestruko znanje i iskustvo u oblasti projektovanja i proizvodnje grejnih sistema. Naš tim stručnjaka je u stalnom kontaktu sa vama kako bismo prikupili rezultate koji će vam biti obostrano zadovoljstvo. Pažnju posvećujemo kvalitetu naših proizvoda, njihovoj funkcionalnosti i bezbednosti njihove upotrebe. U Centrometal-u, zajedno sa vama i našim proizvodima, doprinosimo globalnim naporima za uštedu energije i brigu o životnoj sredini
 • Ferro

  Ferro

  FERRO Grupa je jedan od najvećih proizvođača sanitarnih i instalacionih instalacija u centralnoj i istočnoj Evropi. Sedište kompanije, skladišni i logistički centar nalaze se u Skavini u Poljskoj.
 • Global

  Global

  Global je kompanija koja se bavi proizvodnjom aluminijumskih radijatora od livenog aluminijuma od 1971. godine i jedna je od najvažnijih proizvođača na italijanskom i međunarodnom tržištu.
 • IMP pumpe

  IMP pumpe

  IMP Pumps d.o.o. je slovenačka kompanija koja se bavi proizvodnjom pumpi, sa sedištem u Komendi, u Sloveniji. Sa proizvodima i uslugama sopstvenih i strateških partnera, kompanija se pozicionira kao dobavljač integrisanih rešenja. Sa specijalizovanim veštinama kompanija rešava probleme vezane za prevoz tečnog medija. Ovo obezbeđuje udobnost kućnog okruženja i optimalne uslove rada u industriji.
 • Atom Inđija

  Atom Inđija

  Atom doo posluje od 1992. godine sa sedištem u Inđiji. Osnovna delatnost firme je proizvodnja creva za gas, creva za ppa aparate, ugaonih nastavaka, redukcija, brinox veza za vodu. Takođe, firma pruža usluge servisiranja creva vatrogasne opreme.
 • Zrak solar

  Zrak solar

  Firma Zrak posluje u oblasti obnovljivih izvora energije i u svojoj ponudi ima solarne kolektore i panele.