Heimeier

TA Hydronics je postao IMI Hydronic Engineering!

Vodeće marke proizvoda - Pneumatex, TA i Heimeier su godinama bili deo IMI plc grupe. Najpre ujedinjeni pod brend TA Hydronics 2011., oni će sada nastaviti pod okriljem IMI Hydronic Engineering brenda.

IMI Hydronic Engineering je vodeća kompanija u energetskim rešenjima za kontrolu unutarnje klime, pruža veoma efikasne i kvalitetne proizvode i usluge koji mogu zaštititi i kontrolisati HVAC sisteme.

Zašto IMI Hydronic Engineering?

Promena u IMI Hydronic Engineering bolje odražava povezanost, na globalnom nivou, naše kompanije sa IMI plc i druge dve divizije koje pripadaju našoj grupi. Ovo uključuje i implementaciju novog vizuelnog indentiteta. Sveži novi izgled je osmišljen kako bi signalizirao veću usmerenost ka pružanju još boljih proizvoda, kvaliteta i usluga našim klijentima.

Što možemo očekivati?

Središte naše strategije ostaju naši proizvodi:

  • Održavanje pritiska i kvaliteta vode
  • Balansiranje i regulacija
  • Termostatska regulacija

Nastavićemo sa inovacijama i razvijanjem novih rešenja unutar ovih područja. Naš fokus ostaje na isporuci najkvalitetnijih i najefikasnijih proizvoda i usluga na vašim HVAC instalacijama, u trenutku kada ih trebate. Sa iskustvom u više od 100.000 različitih svetskih projekata, možete se osloniti na nas da ćemo Vas podržati bez obzira na veličinu ili tip projekta. Naš tim je uvek spreman podeliti svoja znanja s vama.