Caleffi

Proizvođač i prodavač inovativnih proizvoda za aplikacije za grejanje, hlađenje, vodovod i obradu. Naša stručnost je kontrola temperature, pritiska i protoka tečnosti na vodi. Naši proizvodi se kreću od regulacijskih ventila, uređaja za uravnoteženje i prekidača protoka do zonskih releja i toplotnih brojila.

Grupa ima preko 1.307 zaposlenih širom sveta i distribuira se u preko 90 zemalja sa rekordnim prometom većim od 329 miliona evra u 2018. godini. CUBOROSSO (REDCUBE) Studijsko-istraživački centar i MAV Automatska vertikalna skladišta koja garantuje još bržu isporuku i precizniju isporuku, dodatne bodove snage.

Caleffi je član Evropskog udruženja CEIR (industrija slavina i ventila) i italijanskog udruženja AVR (Valvole e Rubinetti).

Uspeh naše kompanije zasnovan je na ukupnom kvalitetu, koji zavisi od kvaliteta svake pojedine operacije koja je uključena u čitav proizvodni proces.

Zbog toga su važne sve akcije našeg osoblja (od dizajna do proizvodnje do servisa).

Za nas su važni i najmanji detalji, jer mogu imati značajan i pozitivan uticaj na ceo sistem. Znajući ove probleme, Caleffi je posvećen radu na način koji se čini da se svaki član njegovog osoblja oseća direktno uključenim i sastavni deo procesa koji doprinosi konačnom kvalitetu.

Stoga želimo - i to je naša filozofija - promovisati izbore koji favoriziraju ljudske resurse i inovacije, a koji će se sprovoditi u okviru strogog moralnog kodeksa, koji našim delima svedoči o našoj pravičnosti i poštovanju preuzetih obaveza.

U martu 2011. godine Caleffi je proslavio svojih prvih 50 godina.