Vaillant

Vaillant je je jedan od vodećih evropskih proizvođača opreme za grejanje, hlađenje i klimatizaciju. Vaillant nudi korisnicima širom sveta energetski efikasne i ekološki prihvatljive sisteme za grejanje, hlađenje i ventilaciju koji pretežno koriste obnovljive izvore energije. Proizvodni program obuhvata solarne sisteme, toplotne pumpe, ventilacione sisteme (rekuperatore vazduha) za nisko-energetske objekte, visokoefikasne kondenzacione gasne kotlove za grejanje, električne kotlove za grejanje i potrošnu toplu vodu, klima-uređaje, pločaste radijatore, kao i kompletan program regulacije.

Vaillant d.o.o. Srbija je 100% u vlasništvu Vaillant Group, sa sedištem u Remscheidu, SR Nemačka. Vaillant Group je osnovan 1874. godine kao instalaterska radnja i ostao je do danas 100% u vlasništvu porodice Vaillant.

Firma Vaillant je prisutna na tržištu Srbije više od 18 godina. Vaillant Predstavništvo je osnovano 2005. godine u Beogradu, a od 2007. godine, Vaillant u Srbiji posluje kao firma Vaillant d.o.o.