Preduzeće “GAS LIDER” d.o.o. osnovano je 2005. godine u Beogradu. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina opremom za potrebe grejanja, klimatizacije i ventilacije. Gas Lider je zastupnik/uvoznik i distributer renomiranih proizvođača u oblasti termotehničkih instalacija kao što su kompanije Vaillant, Protherm, Viega, Rehau, Salus, Ferro, Oventrop, Watts, uniTEC, Grundfos, Caleffi, Centrometal, Herz, Heimeier, Mitsubishi, Felder, Fornara, itd.
Sedište firme nalazi se na samo par kilometara od Beograda na auto putu Beograd – Niš, isključenje Tranšped. Na teritoriji Vojvodine prisutni smo preko svog distributivnog centra Gas Lider sever koji se nalazi u Novom Sadu.
Takođe, pristuni smo i na teritoriji Makedonije preko svoje kompanije Energo Sistem sa sedištem u Skoplju.
Firmu Gas Lider čini mlada, ambiciozna i dobro organizovana ekipa, koja je intezivno edukovana u zemlji i inostranstvu u obučnim centrima uglednih proizvođača koje zatupa. Pored sopstvenih potencijala koristimo i usluge iskusnih konsultanata iz oblasti energetike i prirodnog gasa, koji su u svojoj praksi realizovali projekte kapitalnih gasovodnih sistema, gasifikaciju industrije i distribuciju gasnih i električnih aparata za domaćinstva.
Veoma važan segment našeg delovanja je i mogućnost pružanja tehničke podrške, organizacija edukativnih sadržaja za poslovne partnere i pravovremeno i kontinuirano informisanje poslovnih partnera o svim promenama i inovacijama kako u komercijalnom tako i u tehničkom pogledu.

Naše strateško opredeljenje je distribucija kompletnog asortimana iz oblasti grejanja na gas, struju, pelet, kao i vrlo bitne uređaje iz oblasti obnovljivih izvora kao što su solarni sistemi i toplotne pumpe. Adekvatne prezentacije projektantima, trgovcima, izvođačima i krajnjim korisnicima, kao i kontinuirane obuke naših partnera kako u našim prostorijama, tako i u obučnim centrima proizvođača koje zastupamo, takođe su veoma važan segment koji želimo da istaknemo.

“GAS LIDER” d.o.o. je preduzeće koje u svojim dugoročnim planovima ima zadatak da svojim angažovanjem i stručnošću opravda kako svoje ime, tako i poverenje poslovih partnera.

PIB: 104110760
ŠIFRA DELATNOSTI: 4674
MATIČNI BROJ: 20091029

Tekući računi:
Banka Intesa 160-354857-80
ProCredit Bank 220-73134-07
Raiffeisen Bank 265-1040310000156-75

Preuzmite obrasce:

Obrazac za identifikaciju

PDV obrazac

Odluke:

Ugovor o pripajanju

Bilans stanja

 

Nas tim!