Blog – Mini with no sidebars

 • Salus Smart Utičnica

  By sajt on April 21, 2018
  1

  Salus Controls je kompanija koja neprestano prati inovacije na tržištu iz oblasti upravljanja i kontrole grejačke opreme a samim tim je i sama inovator na ovom području. Veliki plus ove kompanije je što od samog početka procesa proizvodnje, tj. ideje, do gotovog proizvoda, sve je objedinjeno u jednoj kompaniji i sve je rezultat saradnje vrhunskih stručnjaka iz različitih sektora koji su koordinisani tako…

 • Protherm program

  By sajt on April 21, 2018
  4

  Protherm program
  Vaillant je je jedan od vodećih evropskih proizvođača opreme za grejanje, hlađenje i klimatizaciju. Proizvodni program obuhvata solarne sisteme, toplotne pumpe, ventilacione sisteme (rekuperatore vazduha) za nisko-energetske objekte, visokoefikasne kondenzacione gasne kotlove za grejanje, električne kotlove za grejanje i potrošnu toplu vodu, klima-uređaje, pločaste radijatore, kao i kompletan program regulacije.

 • Green IQ

  By sajt on April 20, 2018
  324

  Danas je pitanje energetski efikasnog korišćenja energije postalo važnije nego ikada. Korisnici žele maksimalni komfor uz minimalnu potrošnju energije. Pored uštede novca, sve više njih želi da koristi i održivi izvor energije. Zbog toga je postalo veoma važno svesno koristiti postojeće energetske resurse, kao i proizvode koji su ekološki prihvatljivi. Zemlja je naše veliko blago koje moramo sačuvati za našu decu i buduće generacije.