Proizvodi PDF Štampa El. pošta
vaillant-logo
" Vaillant GmbH sa sedištem u Remscheid-u, SR Nemačka, ubraja se u pionire među vodećim preduzećima iz područja tehnike grejanja u Evropi. Vaillant GmbH ima više od 136 godina iskustva iza sebe i jedini je proizvođač u Evropi koji nudi kompletan program za udobnost stanovanja i pripreme tople sanitarne vode, koristeći sve energente: gas, struju, solarnu energiju, ulje, a u budućnosti vodonik/uređaj na gorivu ćeliju i zeolit."
protherm
" Već dugi niz godina članica Vaillant Group, sa sedištem u Skalicama u Slovačkoj.
Vaillant_logo
" 107 godina tradicije, široka proizvodna paleta, energetski efikasni uređaji, kvalitet - made in EU... sve su epiteti zaslužnog člana Vaillant grupe - firme Saunier Duval. Sa sedištem u Vitoriji i proizvodnim pogonima u Španiji i Francuskoj, proizvodnjom visoko kvalitetnih uređaja namenjenih stambenim, komercijalnim i industrijskim prostorima, zaslužen je međunarodni ugled ovog brenda."
logo uniTEC
"Termostati koji su se po kvalitetu pokazali na našem tržištu...
logo-Centrometal-sjena
"Kvalitetan proizvod, efikasno iskorišćenje energije, zaštita okoline i najpre zadovoljan kupac, osnovna je filozofija firme Centrometal. Sa sedištem u  Macinec-u, Hrvatska, firma Centrometal danas posluje na tržištima tridesetak evropskih zemalja, što potvrđuje kvalitet njihovih proizvoda."
11-category
"SALUS Controls je član Computime Group Ltd. iz Hong Konga, kompanije koja je u svetu poznata, kako po inovacijama i tehnologiji tako i po proizvodnji proizvoda iz oblasti regulacije grejanja i klimatizacije."
- Cenovnik

Ovde možete preuzeti kompletan cenovnik.

 


Baner
RocketTheme Joomla Templates