aroTHERM VWL vazduh/voda PDF Štampa El. pošta

Toplotne pumpe su uređaji koji koriste besplatne izvore toplote iz zemlje, vode ili okolnog vazduha i koji tu toplotnu energoju sa nožieg temperaturnog novao dižu na viši temperaturni novo, prihvatljiv za adekvatnu primenu u odgovarajućem sistemu distribuceje toplote.

aroTHERM toplotne pumpe koriste toplotu okolnog vazduha uz jednostavnu ekspoataciju izvora toplote, brzu ugradnju i visok stepen efikasnosti.

arotherm-500 27konyt7mchmf02b aroTHERM-vaillant-4

Kod inverterske toplotne pumpe aroTHERM komponente su smeštene u spoljašnjoj jedinici pa govorimo o tzv. monoblok varijanti. Namenjena je za grejanje i hladjenje unutrašnjih prostorija, kao i pripremu potrošne tople vode. S obzirom da je smeštena u spolašnjem prostoru, konstruisana je za pogonski rad na grejanju do spoljašnje temperature - 20 °C, hladjenju do 10 °C i pripremi potrošne tople vode do - 20 °C.

Toplotne pumpe se proizvode u četiri varijante po pitanju toplotne snage ( 5, 8, 11 i 15 kW ), a na raspolaganju je i celi niz dodatnog pribora koji omogućava integraciju i u najzahtevnije sisteme.

tp

 Prospekt Vaillant toplotnih pumpi  
 
Baner
RocketTheme Joomla Templates